PORTOFOLIU

 
Echipa ProdCompany asigura proiectarea şi fabricarea de produse din răşini poliesterice armate cu fibră de sticlă (PAFS) destinate utilizării în domeniul feroviar, naval, precum şi pentru amenajarea spaţiilor de agrement,a sălilor de sport, bazinelor de înnot, stadioanelor, etc. Proiectarea, fabricarea şi repararea de piese de schimb, ansambluri şi subansambluri pentru vehicule feroviare.
Printre produsele și serviciile noastre puteți descoperi:
Ambarcațiuni, Parcuri tematice, Piscine, Pontoane, Obiecte sanitare, Rezervoare de mari dimensiuni, Fose septice, Butoaie, Scaune și mobilier pentru terenuri de sport și agrement, Mobilier pentru piețe agroalimentare, Recipiente pentru deșeuri, Automotive, Modernizări vagoane etc.

Ambarcațiuni


Ambarcațiunile sunt executate din fibră de sticlă, atent lucrate de către o echipa de profesioniști cu peste 20 de ani experiență, fapt ce vă garantează siguranța, cât și durabilitatea. La toate modelele noastre se poate atașa un motor. Ambarcatiunile executate de SC Prodcompany SRL sunt construite cu respectarea în totalitate a normelor de navigatie CE.


TOATE PRODUSELE
 

Scaune


Scaune pentru unități de învățământ, terenuri de sport și zone de agrement.

Scaunele sunt realizate din materiale (PAFS, montate pe cadru metalic rezistent) care vor asigura o înaltă durabilitate, rezistenţă la factorii mecanici, la influenţele agenţilor atmosferici şi uşurinţa întreţinerii şi mentenanţă. Scaunele au ambele fete lucioase cu elemente de prindere incorporate. Fabricaţia scaunelor se realizeaza cu respectarea formei si a dimensiunilor impuse de către beneficiar prin desenele de execuţie (şi a fişelor tehnice).
Scaunele se livreaza netede, fara crapaturi, cavitati, incluziuni de aer sau corpuri straine.
Scaunele sunt proiectate şi executate de firma noastră, în condiţiile în care sunt asigurate cerinţele ergonomice şi de confort, neexistând senzatia de oboseala dupa utilizarea acestora si nu exista pericol de accidentare a utilizatorilor (munchii ascuţite, tăioase, s.a.).


TOATE PRODUSELE

Obiecte sanitare


Confortul, rezistența și durabilitatea obiectelor sanitare executate de firma ProdCompany este cunoscută de utilizatorii multumiți.

Oferta include căzi de baie dreptunghiulare, pe colț, rotunde, precum și căzi de baie pentru uz medicinal și pentru persoane cu dizabilități. Obiectele sanitare ProdCompany acoperă toată gama de dimensiuni, culori si forme pentru dotarea oricarui model de baie.


TOATE PRODUSELE
 

Mobilier pentru magazine și piețe


Aceste produse sunt destinate piețelor agroalimentare și magazinelor. Sunt realizate din fibră de sticlă armată, fapt ce le confera o mai mare rezistență și durabilitate.

Se pot personaliza în funcție de dorințele și preferințele clienților, puteți alege culoarea, dimenisunea, forma, modelul. Acest tip de mese tip „tarabă pentru piață au avantajul că rezistă la umiditate, salinitate și variatii de temperatură. Forma sa constructivă, permite curățarea ușoară a locului unde sunt amplansate și mai mult decât atât, mesele sunt ecologice, igienice şi nu influiențează negativ mediul înconjurător.


TOATE PRODUSELE

Piscine


Piscinele din portofoliul de produse al firmei Prod Comapny satisfac orice dorință de amenajare (grădină, curte, exterior, interior). Acestea pot fi piscine îngropate din fibră de sticlă, piscine supraterane pe nivelul solului. Produsele variază ca și dimensiuni și adâncime în funcție de necesitațile și dorințele clienților. Împreună cu echipa noastră vă puteți creea piscina pe care ați visat-o mereu.


TOATE PRODUSELE
 

Rezervoare de mari dimensiuni


ProdCompany oferă rezervoare de apă din fibră de sticlă de diverse forme și mărimi, pentru poziționări diferite (orizontal, vertical, subteran,suprateran). Oferim consultanță și proiectare pentru rezervoarele de apă de dimensiuni mari. Produsele realizate de ProdCompany au o garanție standard și sunt verificate și autorizate de către o echipă cu peste 20 de ani experiență.


TOATE PRODUSELE

Fose septice ecologice


Fose septice din fibră de sticlă. Atent executate, cu posibiliate de modificare în funcție de necesitățile clienților. Produsele sunt realizate la standarde europene de către o echipă cu o experiență de peste 20 de ani. Acestea se pot confecționa în diferite forme și mărimi astfel încât putem satisface cerințele fiecărui client.


TOATE PRODUSELE
 

Recipiente pentru deșeuri


Firma ProdCompany vă oferă o gamă largă de coșuri de gunoi realizate din fibră de sticlă, cu o diversitate de culori,mărimi și modele, ideale pentru exterior sau interior, personalizate la cerere. Acestea au o calitate superioară deoarece sunt realizate dintr-o fibră de sticla cu densitate înaltă, se pot monta ușor în orice spațiu dorit, sunt rezistente la intemperii și UV.


TOATE PRODUSELE

Recondiționări vagoane


Prod Company recondiționează orice tip de vagon, fie tren, metrou sau tramvai, putem moderniza interiorul vagoanelor, a ușilor de acces și a grupurilor sanitare, la cele mai înalte standarde.


TOATE PRODUSELE
 

Automotive


Firma ProdCompany vă oferă o gamă largă de obiecte concepute pentru industria auto. Acestea pot fi personalizate și construite perfect pe nevoile clientului.


TOATE PRODUSELE

Parcuri tematice


Prod Company investește în fericirea viitoarei generații. Construim parcuri tematice pentru copii atât pentru zone publice, cât și pentru zone de agrement private. Printre produsele noastre puteți găsi tobogane, leagăne, zone de cățărat, tuneluri etc.


TOATE PRODUSELE