Show all

  SCAUN RABATABIL TEREN DE FOTBAL

  DETALII

  Scaunele rabatabile, cu structura din otel vopsit, sezut si sprijin spate, sunt fabricate din răşini poliesterice ignifuge armate cu fibră de sticlă (PAFS) stabilizata UV, acoperite cu smalt poliesteric rezistent la uzura si socuri mecanice având în componenţă fibră de sticlă, răşini poliesterice nesaturate, întăritori, catalizatori, acceleratori, coloranţi. Scaunele se executa in culoarea solicitata ignifugate, iar aceasta va fi asigurata prin utilizarea unui pigment special gel-coat.
  Scaunul este montat pe un suport metalic. Acesta are rolul de a asigura rabatarea sezutului si motarea pe gradena sau alt montant. Suportul metalic este acoperit cu vopsea rezistenta la coroziune.
  Produsele sunt foarte rezistente la șocuri fizice sau chimice, au o greutate mică, ideală pentru a nu îngreuna structura de rezistenţă , sistemele de prindere sunt mai eficiente, au finisaje superioare, rezistenţă mărită la UV.
  Produsele au ambele fete lucioase cu elemente de prindere incorporate.
  Scaunele se livreaza netede, fara crapaturi, cavitati, incluziuni de aer sau corpuri straine.
  Produsele sunt proiectate astfel încât la utilizarea lor să nu existe pericol de accidentare (munchii ascuţite, tăioase, s.a.).
  Sistemul de fixare a scaunelor de gradena se va realiza prin prindere în consola.
  Avantaje:
  – soluţie de montaj: simpla si eficienta;
  – rezistenţă la temperaturi scăzute/ridicate;
  – siguranţă in caz de incendiu;
  – durată lungă de viaţă (nu îşi schimbă proprietăţile în timp)

  L=460mm
  l=455mm
  h=456mm
  Pret incepand de la 43 euro